7 av 10 kvinner nyter å fake orgasmer

En undersøkelse viser at 73% av kvinner faker med sin partner, mens bare 16% gjør det samme med elskeren sin 62% faker orgasme for å glede partneren sin 7.mars 2017

Den 8. mars markerer vi den internasjonale kvinnedagen, og nye undersøkelser har avslørt myten bak fake orgasmer. Det er ingen hemmelighet at mer enn 50% av kvinner faker orgasmer, men ingen mistenkte at 70% av kvinner virkelig nyter det.

Undersøkelsen som ble utført av VictoriaMilan, en dating nettside for gifte og partnere som ønsker en affære, spurte 5708 av sine aktive kvinnelige medlemmer, for å avsløre når,hvor og med hvem kvinner faker orgasmer.

Majoriteten av kvinnene (73%) som faker orgasmer, gjør det for partneren sin. Mens 16% sier de velger å fake orgasmen for elsker sin. Bare 11% sier både partneren og elskeren får være vitne til det sensuelle skuespillet.

Hele 68% - det er nesten 7 av 10 kvinner spurt, sier de faktisk nyter øyeblikket de faker orgasmen. En fjerdedel sier at å fake en orgasme ikke er en positiv opplevelse, mens 7% sier de får tilfredstillelse hver gang de faker en orgasme.

Hovedgrunnen til å fake en orgasme er for å tilfredstille og gi selvsikkerhet til partneren, svarer 62% av kvinnene. 9% sier de opplever en miniorgasme i det øyeblikket de faker orgasmen, og 8% gjør det for å tenne partneren så akten kan vare lenger. Overaskende nok så sier bare 10% av kvinnene at de faker en orgasme for å avslutte samleie, og bare 6% sier de faker orgasmen fordi det er umulig for de og få orgasme.

fake orgasmer

43% av kvinnene sier de faker hver eneste gang de har sex, mens 2 av 10 kvinner sier det bare er en sjelden gang de later som de har en orgasme. Bare 1 av 10 kvinner spurt sier de faker orgasmen så ofte som en gang hver uke.

Majoriteten av kvinnene er selvsikre på sine skuespiller prestasjoner, med 39% som sier at partneren ikke har en anelse om at de faker orgasmen sin.

Grunnlegger og administrerende direktør av Victoria Milan, Sigurd Vedal, sier resultatene viser at kvinner er naturlig generøse elskere, som nyter det selv når de faker det. «Kvinner har faket orgasmer i århundrer, og nå har vi avslørt hvorfor, og det er ikke for å avslutte samleie. Kvinner faker orgasmer for å oppmuntre partneren sin, men de får også nytelse av teateret og oppmersomheten de får når de faker en orgasme» sier Sigurd Vedal.

LAND MED I UNDERSØKELSEN

Polen 67%
Norge 61%
Sør Afrika 58%
Nederland 57%
USA 56%
Belgia 55%
Finland 52%
Irland 51%
Danmark 48%
Storbritannia 44%
Sverige 39%
Spania 29%

UNDERSØKELSES DATA

5708 kvinnelige medlemmer av Victoria Milan spurt

Faker du orgasmer? Ja 51% Nei 49%

Hvis ja, med hvem faker du orgamen?

Partneren min 73% Elskeren min 16% Begge 11%

Nyter du øyeblikket du faker orgasmen?

Noen ganger 68% Aldri 25% Alltid 7%

Hvorfor faker du orgasmer?

For å tilfredstille partneren min 62%
For å avslutte samleie 10% Det føles bra ut fysisk 2%
Det gjør sex bedre 3%
Det tenner partneren min og samleiet varer lengre 8%
Det føles ut som jeg har en miniorgasme 9%
Det er umulig for meg å få orgasme naturlig 6%

Hvor ofte faker du orgasme?

Hver gang 43%
Annenhver gang 22%
En gang i uka 9%
En gang i måneden 13%
En gang i året 13%

Tror du partneren din mistenker at du faker?

Ja 38%
Nei 39%
Kanskje 23%

For mer informasjon, kontakt: press@victoriamilan.com

VictoriaMilan er verdens ledende på diskré sosialt nettverk for men og kvinner som søker etter en hemmelig affære. Tjenesten ble lansert av lykkelig gifte Mr. Sigurd Vedal, i 2010, og har i dag blitt en av verdens raskeste voksende og ledende sosiale nettverk for diskré utenomekteskapelig affærer, med over 5 millioner medlemmer verden over i mer enn 33 land.