Hvilke stjernetegn vil mest sannsynlig være utro i Norge i 2016

  • Data-analyser har avslørt at Vannmannen er det mest seksuelt ladede stjernetegnet i Norge

  • Å få Skytten som elsker er sjeldent: De er de mest trofaste i langtidsforhold

En sjokkerende ny studie har avslørt hvilke stjernetegn som mest sannsynlig var utro mot langtidspartneren sin i 2016, og det er ikke det stjernetegnet som vanligst er forbundet med utroskap.

Data-analysen utført av Victoria Milan, en dating nettside for gifte og par i forhold som ser etter en affære, har studert profilene til aktive utro norske men og kvinner, for å avdekke hvilke stjernetegn som mest sannsynlig vil handle ut ifra sine seksuelle lyster.

Selv om Skorpioner og Løver vanligvis blir sagt å være mer seksuelle en de andre stjernetegnene, viser studien tydelig at de ikke er blant de stjernetegnene som mest sannsynlig vil være utro.

Studien avslører de stjernetegnene som utgjør flertallet av de som logger seg på for å finne andre sex partnere. Vannmannen har høyest tendens til å ha en affære med 10.8% av alle aktive norske medlemmer. Etterfulgt av Fiskene med 10.6% av medlemmene og Tyren med 10.1%.

Den mest trofaste av stjernetegnene er Skytten med bare 6.4% av de aktive medlemmene. Den nest mest trofaste er Skorpion med bare 6.5% og på tredje plass finner vi Vekten med 6.9%.

Grunnlegger og administrerende direktør for Victoria Milan, Sigurd Vedal, sier at studien- viser at de som er utro med stjernetegnet Vannmannen mest sannsynlig har vært utro gjentatte ganger i 2016.

«Vi har sett igjennom profilene til tusenvis av våre medlemmer for å komme til den frekke konklusjonen at norske menn og kvinner med stjernetegnet Vannmannen sannsynligvis har vært utro i 2016. De er varmblodige, seksuelle karakterer og de kan ikke klandres for det som er skrevet i stjernene.» Sier Mr. Vedal.

Victoria Milan har samlet data fra profilene til sine medlemmer. Victoria Milan forsikrer at alle tiltak er gjort for å beskytte identiteten og personvernet til medlemmene sine.

For mer informasjon, kontakt: press@victoriamilan.com