Hvordan få din utro partner tilbake

En utenomekteskapelig affære betyr ikke nødvendigvis slutten på forholdet, viser en fersk undersøkelse. Statistikken viser at personer som har en affære ofte er villig til å gi monogami en ny sjanse. Og det ble også avdekket en enkel løsning som kan lede en utro partner tilbake.

Undersøkelsen utført av Victoria Milan, en datingside for gifte og samboende som ser etter en affære, spurte 6037 av sine aktive medlemmer om de ville vurdere å slutte med sine utro aktiviteter, og hvor stor rolle partneren spiller i vurderingen.

Grunnen til at personer er utro med sin langtidspartner er mange og varierte. Majoriteten av medlemmene på Victoria Milan sier de er fornøyd med partneren sin, men at de ser etter det lille ekstra de ikke får fra partneren sin.

Hvordan få tilbake utro partner Den nest mest populære grunnen er at det er altfor mange sexy personer i verden til å bare være med en, og tredje grunnen er at partneren ikke kler seg sexy lenger. Andre grunner inkluderer forskjellige appetitt på livet, eller at partneren er deprimert og ikke tar vare på seg selv lenger. En av ti sier de ikke lenger synes partneren er attraktiv.

Monogami lever fortsatt i beste velgående ifølge majoriteten, hele 42% av deltakerne sier de ville gitt opp sitt liv med spennende utenomekteskapelige affærer. En tredjedel sier klart nei og en fjerdedel sier de vil vurdere å gå tilbake til et eksklusivt forhold med langtidspartneren sin.

Av de 42% som sier de vil gi monogami en ny sjanse, sier 33% at partneren spiller en viktig rolle i å påvirke beslutningen, mens en fjerdedel sier at partneren ikke har noen spesiell påvirkning, men at de vil ta i betraktning alle anstrengelser partneren gjør for å fortsette forholdet.

Når Victoria Milan undersøkte grunnene som gjør at en person vil velge bort et liv med erotiske utenomekteskapelig affærer og gå tilbake til å utelukkende ha sex med partneren sin, kom hovedgrunnen fram, og det er veldig åpenbart.

Majoriteten av begge kjønn er enig om at hvis partneren hadde gjort en litt større innsats for å se bra ut, jentene: høye hæler, silkeglatt hud og et hint av parfyme, mens guttene kan ta ett par ekstra turer på treningssenteret, så ville den flyktende partneren være mer tilbøyelig for å komme tilbake.

Den nest største innflytelse er litt mer positiv, mer enn halvparten av mennene og nesten tre fjerdedel av kvinnene sier det er attraktivt og sexy hvis partneren viser litt mer selvtillit til seg selv, jobben og sine livsvalg.

Å være mer eventyrlysten på soverommet, ha mer sex, være hjemme oftere, vise mer respekt og interesse, og selv det å tilbringe mer tid sammen utenfor soverommet, er alle nøkkelfaktorer for å bringe en utro partner tilbake.

Sigurd Vedal, grunnlegger og administrerende direktør av Victoria Milan, sier undersøkelsen viser at selv om personer leter utenfor sitt forhold for seksuell tilfredsstillelse, så betyr ikke det at kjærligheten er borte.

“Det er ingenting galt med å ha en affære. Det betyr ikke at personen ikke elsker partneren sin, de erstatter bare den seksuelle spenningen og lysten som har blitt redusert over tid. Å leve sammen som mann og kone kan skape spenning og stress, og det vi er vant med kan fort bli kjedelig.” sier Sigurd Vedal.

“Det er absolutt mulig å både være gjenstand for hengivenhet og seksuell lyst. Alt som trengs er litt innsats og en positiv og sterk holdning til livet. Vil du at partneren din skal legge merke til deg og slutte å titte rundt etter alternativer? Gjør deg selv så ønskelig at de aldri vil ønske å forlate deg.” Sier Sigurd Vedal.”

For mer informasjon, kontakt: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er verdens ledende på diskré sosiale nettverk for menn og kvinner som søker en hemmelig affære. Tjenesten ble lansert av Sigurd Vedal i 2010, og har i dag blitt en av verdens ledende sosiale nettverk for diskré utenomekteskapelig affærer, med over 5 millioner medlemmer verden over i mer enn 33 land.