NORGES #1 DATING FOR GIFTE & SAMBOENDE

GJØR LIVET LEVENDE -
HA EN AFFÆRE!
Velg din sivilstatus
100% Anonymt & Konfidensielt
Som omtalt i:

Møteplassen for en hemmelig flørt, chat eller sidesprang

Victoria Milan er Norges største datingside for utro menn og kvinner som søker spenning og lidenskap. Med over 250.000 medlemmer er vi Norges største møteplass for gifte som søker en flørt, chat eller en diskre date. Sett inn en gratis kontaktannonse og ha en affære idag.

100% Anonyme Profiler

Din Victoria Milan profil og konto er 100% anonym og konfidensiell. Vi tillater ikke brukere å oppgi personopplysninger eller identifiserende informasjon for deres egen sikkerhet.

Private Bilder

Last opp bilder og sett de som "Private" med et museklikk. Del tilgang kun med medlemmer du stoler på for en mer sikker dating opplevelse. Dating på nett har aldri vært tryggere!

Anonymous Blur™

Profilbildet ditt vil gi deg 15 ganger mer oppmerksomhet. Men hvordan forbli anonym? Vår Anonymous Blur™ sladder ansiktet ditt og gjør deg ugjenkjennelig med et klikk.

Panikknapp

Unngå at din partner overrasker deg og finner ut om ditt sidesprang. Trykk på vår Panikknapp og du vil umiddelbart logges ut og videreføres til en nøytral nettside av ditt valg.

Auto-utlogging

Redd for å glemme å lukke din kontaktannonse? Vårt utloggingsverktøy vil automatisk logge deg ut av Victoria Milan og gå til en annen nettside om du er inaktiv en viss tid.

Utroskap: Tips & Råd

Vi vil hjelpe deg med å holde din utroskap hemmelig. Vi vil derfor gi deg tips, råd og informasjon via e-post og nyhetsartikler. Din kontaktannonse er trygg hos oss!

Våre brukere om chat og dating med Victoria Milan

 
Jeg følte at det manglet noe i livet mitt og det problemet ble løst med nettdating hos Victoria Milan! Det blir ikke noe mer one night stand på meg lenger!
- Henrik, (28, i et forhold) Bergen
En av Norges beste datingsider! Jeg har funnet den perfekte elskeren, jeg har fantastisk sex og det har også gitt meg mer selvtillit.
- Emma, (35, samboende) Oslo
Etter at jeg ble medlem hos Victoria Milan, så har hverdagen min fått det lille ekstra og jeg nyter hvert minutt av mitt lille eventyr!
- Christina, (34, gift) Stavanger
 

Chat, flørt eller et hemmelig sidesprang?

På møteplassen Victoria Milan er det du som setter grensene for din affære. Enten du søker en uskyldig erotisk chat og flørt til å krydre hverdagen, eller hemmelig sexdating. Finn ditt sidesprang blant tusener av kontaktannonser på dine premisser.

Finn din elsker eller elskerinne på din mobil – effektivt og mer privat

Finn din diskre date mens du sitter på bussen, er på jobb, på hytta, eller er hjemme. Det er enkelt og anonymt å være utro på din mobil. Chat og søk enkelt og diskre blant tusener av kontaktannonser.

Prøv oss idag!

SER DU ETTER UTROSKAPSDATING I NORGE?

GJØR LIVET LEVENDE -
HA EN AFFÆRE!
Velg din sivilstatus
100% Anonymt & Konfidensielt