Hvor lenge etter inngått ekteskap begynner kvinner å være utro?

VictoriaMilan, en ledende datingside som kobler sammen voksne mennesker i forhold for en diskre affære, avslører gjennomsnittstiden det tar for en kvinne fra hun gifter seg til hun har en affære.

I undersøkelsen har VictoriaMilan sett på tall fra flere kontinenter og land. Studien har sett på voksne kvinner i alle aldre, og sammenlignet gjennomsnittsalderen til kvinnene som er utro og satt det opp mot hvor lenge de har vært gift.

Utro kvinners gjennomsnittsalder rundt om i verden

Forskjellen på alder hos kvinner som er utro, varierer veldig fra land til land. I UK er de fleste kvinner (30%) som er utro mellom 25 og 29, mens i Finland er tallet bare 15% i den samme aldersgruppen.

Selv om yngre kvinner utgjør en større andel av utro i UK, viser det seg at alderen er betraktelig høyere i mange andre land. I Spania er gjennomsnittsalderen for kvinner som er utro mellom 40 og 44, mens i Ungarn er den vanligste alderen fra 45 til 49.

Gjennomsnittstid fra ekteskap til utroskap

Undersøkelsen avslører at kvinners gjennomsnittstid fra giftemål til utroskap varierer veldig fra land til land.

I Europa er landet med kortest periode fra ekteskap til utroskap Irland, med bare 3.6 år, når alderen for å gifte seg er 30.8 år i gjennomsnitt.

Hvis vi ser på Europa så vil gifte kvinner i Sverige vente i gjennomsnitt 4.1 år etter seremonien før de har en affære. I UK er tallet 4.4 år.

I USA er tallet høyere, der venter kvinner i gjennomsnitt 8.5 år før de har en affære. Med en gjennomsnittsalder på 35.5 år. Lenger nord i Canada vil kvinner se etter en affære etter 6.7 år (med en gjennomsnittsalder på 35.8 år).

I sør Amerika vil kvinner vente 7.4 år før de er utro, med en gjennomsnittsalder på 33.4 år.

Mens sør afrikanske kvinner vil vente noe kortere med 6.8 år fra ekteskap til utroskap, med en gjennomsnittsalder på 35.8 år

Globalt er gjennomsnittsalderen for kvinner som har en affære 36.6 år, mens gjennomsnittsalderen for ekteskap er 29 år. Det gir en tid fra ekteskap til utroskap på 7.6 år.

“Hva sier disse tallene oss? “spør Sigurd Vedal, grunnlegger og administrerende direktør av Victoria Milan. “At kvinner på et globalt plan, i gjennomsnitt, søker etter nye elskere mellom 7 og 8 år etter de har giftet seg “.

Videre sier Sigurd Vedal at “Gifte kvinner starter med å ha affærer av forskjellige grunner. Kanskje får de ikke den oppmerksomheten og respekten de fortjener av mannen sin. Kanskje elsker de fortsatt partneren sin, men gnisten har forsvunnet fra ekteskapet. Alternativt så har de kanskje et åpent forhold hvor begge parter er utro for å tilfredsstille fysiske behov, mens de fortsatt deler et tett emosjonelt bånd “.

“Uansett grunn, så kan en affære hjelpe gifte kvinner å gjenoppdage lysten på livet, sin sensualitet og den fysiske lidenskapen de kanskje savner. Dette er universale behov og det å lengte etter seksuell nytelse er noe milliarder av oss har til felles, uansett hvor forskjellige vi er. “

For mer informasjon, kontakt: press@victoriamilan.com

VictoriaMilan er verdens ledende på diskré sosialt nettverk for men og kvinner som søker etter en hemmelig affære. Tjenesten ble lansert av lykkelig gifte Mr. Sigurd Vedal, i 2010, og har i dag blitt en av verdens raskeste voksende og ledende sosiale nettverk for diskré utenomekteskapelig affærer, med over 5.8 millioner medlemmer verden over i mer enn 33 land.