Kvinner er raskest utro i disse 5 landende

Victoria Milan, en ledende datingside for voksne i forhold på jakt etter en affære, avslører resultatene av deres undersøkelse angående hvor lang tid det tar før en nygift kvinne er utro. De navngir de 5 landene hvor kvinner raskest velger å være utro mot sin mann, og diskuterer årsakene bak hvert lands utfall.

Undersøkelsen viser at Irske kvinner er først ute med å ha en affære etter bare 3.6 år etter bryllupseremonien. Gjennomsnittsalderen på kvinner som har en utenomekteskapelig affære er 35.2, og gjennomsnittsalderen på kvinner som gifter seg i Irland er 31.6.

De Irske kvinnene spurt skyldte på en mangel på seksuell tilfredstillelse med mannen deres som den ledende årsaken til affæren, mens andre følte de ble oversett i ekteskapet. En annen viktig årsak er dagens økende fokus på tilfredstillelse og glede.

Nummer to på listen er Sverige hvor kvinner begynner sin affære 4.1 år etter at de gifter seg. Gjennomsnittsalderen på kvinner som er utro er 37.4 år og kvinner gifter seg i Sverige i en gjennomsnittsalder av 33.3. Sverige er kjent for sin mer liberale holdning til seksualitet, og søken etter fysisk nytelse og lidenskap er veldig viktig for mange svenske kvinner.

UK kommer som nummer tre på listen med et gjennomsnitt på 4.4 år mellom inngått ekteskap og første affære. Gjennomsnittsalderen på svenske utro kvinner er 34.4 år, mens de fleste gifter seg det året de fyller 30. En teori bak britenes tendens til å ha affærer er at det er en så sterk kulturell tabu at det fører til økt spenning.

Fjerdeplass på listen er Norge, hvor det går 5.5 år mellom den dagen en kvinne gifter seg og hennes første affære. Gjennomsnittlig gifter norske kvinner seg i en alder av 31.6 og venter til de er 37.1 før de søker utenfor hjemmet etter seksuell tilfredstillelse.

Individuell frihet og personlig tilfredstillelse stiller høyt for Skandinavias borgere, noe som betyr at de mindre sannsynlig vil ta til takke med et middelmådig forhold.

Femteplass på Victoria Milans liste er Frankrike, hvor de venter 5.7 år før kvinnene leter utenfor ekteskapet. Første utroskap forekommer gjennomsnittlig i alderen 36.5 år, mens franske kvinner gifter seg i en gjennomsnittsalder av 30.8 år.

Utroskap blir sett på med en litt mer avslappet holdning i Frankrike, hvor det å være utro ofte er for å gjøre forholdet til partneren mer spennende istedenfor å avslutte det. Men likevel, tallene viser at menn er mer utro enn kvinner selv her, noe som endrer seg i en stadig voksende utvikling.

“Resultatene av denne undersøkelsen er fascinderende siden de viser hvor lenge kvinner invisterer i ekteskapet før de leter etter en affære,” sier Sigurd Vedal, grunnlegger og administrerende direktør av Victoria Milan. “Det er ikke overraskende å se skandinaviske land representert høyt på denne listen. Vi er kjent for å ha en liberal kultur.”

“Uansett hvor kvinner er fra så er deres økende selvstendinghet og selvrealisme en veldig sannsynlig årsak til at fler og fler kvinner er utro. Hvis det å ha en affære kan gi dem noe de ønsker her i livet, og kanskje til og med bedre deres forhold til mannen deres, så kan det vel ikke være så ille?”

For mer informasjon, kontakt: press@victoriamilan.com

VictoriaMilan er verdens ledende på diskré sosialt nettverk for men og kvinner som søker etter en hemmelig affære. Tjenesten ble lansert av lykkelig gifte Mr. Sigurd Vedal, i 2010, og har i dag blitt en av verdens raskeste voksende og ledende sosiale nettverk for diskré utenomekteskapelig affærer, med over 5.8 millioner medlemmer verden over i mer enn 33 land.