Hvordan holde utroskapet hemmelig?

Utroskap viser seg å være en av årsakene til at folk velger å IKKE skille seg. Det kan virke kontroversielt, men en undersøkelse gjennomført av oss i Victoria Milan viste at 55% av utro ektefeller mener utroskapet skaper en fin balanse. Men for at utroskapet skal fungere som en diskré affære er det viktig at det ikke blir avslørt. Her i Victoria Milan har vi samlet sammen tips og tanker fra våre utro medlemmer slik at du kan sikre deg en diskret flørt uten å miste alt du har bygd opp med familien din.

Vær teknologi bevisst

Det er vanskelig å forestille seg utroskap som ikke innebærer hemmelige telefonsamtaler, emails og sex chatting. Men teknologi i dag kommer med en leserlogg, smarttelefonen din har mange forskjellige meldings-apper og det er til og med posisjons-apper som vet hvor du var på et gitt tidspunkt. Alt dette må deaktiveres, og passord bør byttes regelmessig hvis du benytter dating sider til å oppsøke utroskap. Hvis du virkelig vil være diskré, bør du kjøpe en egen telefon med kontant kort. Denne bør du gjemme et sted du vet din andre halvdel ikke vil kunne finne den, for eksempel på kontoret eller i et skap på treningsstudioet.

Mestre utroskapen

Velg din elsker varsomt

Velg noen som vil det samme som deg. Utroskap er som et forhold det også, bare med litt andre forvridde regler og fremtidsdrømmer. Det gagner ikke deg som ønsker lidenskap og uforpliktende moro, å inngå en affære med en som søker gifte menn og kvinner for å ta plassen til den andre i forholdet. Det er så mye enklere å finne noen som er i samme situasjon som deg. Se etter noen som ønsker lidenskap og moro uten forpliktelser, noen som kanskje er gift eller i et langtidsforhold akkurat som deg. Det er her Victoria Milan kommer inn, en online dating side for gifte som vil ha en affære. Like motiver skaper ofte tryggere møter.

Forbli anonym når du søker utroskap på nett

Hvis du skal bruke Victoria Milan for utroskap er det nok ikke lurt å vise bildene offentlig, dette er ofte den første feilen mange gjør. Det betyr ikke at du ikke får vite hvordan din potensielle elsker vil se ut, det er løsninger for det. Du kan benytte anonymiseringsfunksjoner som tillater deg å være anonym utad, for så å kunne tildele tilgang til de du selv ønsker senere. Sjekk innstillingene dine og sjekk dem regelmessig! Hvis du skal lage en online profil, bør du være forsiktig med hva du skriver. Ikke gi for mange hint om hvor du bor, hva du jobber som, hva du liker å gjøre, hvor gamle barna dine er. Hva som helst som kan få en som prøver å bevise at du har en affære oppdage at det er deg.

Ta nye bilder hver gang

Hvis du legger ut et bilde av deg selv, enten offentlig på din profil, eller med ulike anonymiseringsfunksjoner utroskaps-nettsider tilbyr, så er det fortsatt en god ide å ta nye biler for anledningen. Ikke bruk et bilde som kan kjennes igjen, og husk at google har en drag og drop funksjon hvor man kan dra ditt bilde inn i søkemotoren og google vil gjenkjenne bildet hvis du har lagt det ut på andre sosiale medier som for eksempel facebook. Bruk også klær på bildet som ikke lett kan kjennes igjen. Alle små detaljer kan lett kjennes igjen av noen som vet hvem du er.

Lag en ny email adresse

Lag en ny email adresse og prøv å ikke bruk den hjemmefra. Hvis du kan, bør du bruke den fra en annen enhet og ikke på nettverket ditt hjemme. På denne måten kan ikke IP adressen din knyttes til huset ditt. Sørg for at den dating siden du velger kun benytter denne emailen. Når du først bruker nettet kan du, i tillegg til å slette søkehistorikken, bruke privat nettlesing. Så i Chrome kan du trykke på de tre små prikkene øverst i høyre hjørne og velge «nytt inkognitovindu». Du kan gjøre det samme for Firefox og velge «nytt privat vindu». Det stopper andre fra å se hva du har søkt eller sett på.

Studer andre før deg

Det finnes utallige artikler på nett som skal trene moralske soldater i å gjenkjenne at sin partner er utro. Ta en titt på de artiklene, hva kan du lese mellom linjene her? I en artikkel publisert i KK oppgir spesialist i klinisk voksenpsykologi og sex- og samlivsekspert, Peder Kjøs, tegn som avslører utroskap. Blant disse finner du; endring i kommunikasjon, en plutselig interesse i utseende pluss økende mengde tid brukt rundt telefon/PC. Hvis dette er tegn på utroskap så må mitt tips her være at du unngår å gå i disse fellene. Dette er tegn partneren din vil se etter hvis de mistenker at du er utro. Hvis du har lyst til å se bedre ut så sørg for å dette skjer gradvis og at du kanskje inkluderer din kone/mann i denne prosessen så det faller naturlig.

Kom deg ut av byen!

Møt flørten din utenfor byen. Ikke risiker å bruke den lokale kaféen, restauranten, parken eller andre offentlige steder i ditt område når du er utro. Du vil bli sett. Dra ut av byen eller vent til din andre halvdel er borte, men vær alltid klar over at du har venner og bekjente der du bor, spesielt hvis du bor i et lite område med mye sladder. Husk også hvordan du kommer deg dit. Hvis du har tatt toget inn for å møte din diskret affære så kan det være lurt å kaste togbilletten. Har du kjørt så kan for eksempel en parkeringsbillett være veldig avslørende. I tillegg vil jeg minne deg på tipset over om teknologi. Husk at din kjære kan se hvor du er hvis du har slike funksjoner på telefonen din.

Ulike kjennskap skaper ulike forutsetninger

Husk å unngå nabolaget som nevnt i punktet over, men dette er jo ikke tilfelle hvis du har inngått et forhold til din nabo for eksempel. Husk å nøye vurder hvor det ville vært naturlig å se dere to sammen, dette er ikke likt for alle kjennskap du har. Svømmehallen med naboen kan virke rart hvis dere ikke har et nært vennskap ved siden av og kan skape mistanke om utroskap hos andre. Dette avhenger også så klart av hva slags forhold du har til din elsker og hvorfor du er utro. Hvis du bare er ute etter uforpliktende moro så er det jo ikke noe poeng i å vurdere dette så nøye. Men hvorvidt dere skal møtes på hotell, hjemme hos han/henne eller et helt annet sted er jo også viktig å tenke på. Så vurder nøye konsekvensene av de ulike mulighetene.

Ikke bli for følelsesmessig involvert

Hvis utroskap for deg betyr at du bare er ute etter noe gøy, prøv å hold det sånn. Hvis følelser dukker opp så er sjansene for at det ikke ender bra og du blir oppdaget store. Dette fungerer begge veier, så hvis du ser at elskeren din utvikler følelser er det på tide å avslutte utroskapet. Likeså hvis du begynner å utvikle følelser, men ønsker og fortsatt være gift, burde du trekke deg tilbake og huske at det er mange flere fisk i havet og andre diskret affærer rundt hjørnet.

Ikke bli for selvsikker

Husk at det er veldig vanlig at man blir slurvete med å skjule sine spor ettersom man blir vant til å ikke bli oppdaget. En hver liten glipp kan føre til katastrofe, så sørg for at du hele tiden er våken. Dette gjelder alle øvre tips fra datahistorikk til profilutfylling og utdeling av informasjon. Selvsikkerhet fører ofte også at man tar sjanser som man ikke ville tatt vanligvis, og dette er ikke et heldig scenario når det kommer til utroskap.

Ikke undervurder partneren din

Har du noen gang tenkt på at din partner kanskje også er utro? Eller kanskje har noen mistanker om at du er det? Ikke undervurder din partner og husk at utroskap er så vanlig i dag at de aller fleste har enten vurdert å være det eller tenkt tanken at sin partner er skyldig i det samme. Jeg vil heller påstå at de aller fleste mistenker sin partner for å være utro en gang i løpet av forholdet, så her er det viktig å ikke undervurdere din partner. Kanskje leter de allerede etter tegn?

Ærlighet varer lengst

Her mener jeg ikke at du skal innrømme utroskap. Det som kan være viktig å tenke på er at du trenger ikke å lyve om alt. Kanskje kan du fortelle partneren din at du har fått en ny venn? Alt avhenger av dynamikken i forholdet ditt, men de fleste voksne mennesker har venner av det motsatte kjønn. Uansett hvor langt du er villig til å gå med sannheten, så kan det hende det lønner seg å fortelle partneren din at du skal til Spania, hvis du har tenkt til å ta med deg elskeren din dit? Så klart finner du på en annen grunn til at du reiser, men da slipper du hvert fall å glippe når det kommer til geografi senere. Slike detaljer kan være vanskelig å huske.

Lag faste rutiner

Utroskap kan være vanskelig å holde styr på etter en stund. Hvis du har hatt mange ulike affærer, reist på mange romantiske utenlandsreiser og oppspinnet et mangfold av alibi for alle dine utflukter, så kan det hende detaljene begynner å blande seg etterhvert. Lag heller noen faste rutiner som gjør at du enkelt kan resonere deg frem og tilbake. Bruk så like historier som mulig og finn heller opp to gode kompiser i utlandet, enn fjorten.

Hold det for deg selv

Når du har det gøy er det naturlig å ville fortelle hele verden at du har den beste sexen eller at du gjør noe som du ikke burde gjøre fordi det føles så bra. Ikke bli fristet til å fortelle noen, ikke engang din beste venn. Før eller senere vil den hemmeligheten kanskje bli delt med noen andre, da vil den være utenfor din sirkel og den kan være slutten på ekteskapet ditt. Lær deg hva diskré egentlig betyr og vit at mye av spenningen ligger i å holde hemmeligheten for deg selv.

Med alle tipsene ovenfor er det ingen grunn til at du ikke kan ha en diskré affære, så ikke bare les om det! Bli med tusenvis av andre å meld deg opp på victoriamilan.com i dag!