Hvis du ønsker å slette kontoen din helt og permanent, kan du logge inn på profilen din, gå til innstillingene og klikke på slett profil-skjemaet nederst på siden. Vær oppmerksom på at ved å bruke dette skjemaet sender du en offisiell forespørsel til kundestøtten. Denne handlingen sletter IKKE umiddelbart profilen din. Du mottar et automatisk svar fra systemet vårt med alt du trenger å vite for å fullføre sletteprosessen.

Vær oppmerksom på at saken din IKKE vurderes raskere ved å sende inn flere forespørsler på få timer/dager.

Hvis du har registrert deg på tjenesten vår ved å bruke en tredjepartstjeneste (Facebook), bør du være oppmerksom på at du kun kan fjerne deg selv fullt og helt ved å bruke et passord.

Hvis du enda ikke har laget et passord, kan du følge disse enkle instruksjonene:

1. Logg inn på kontoen din

2. Gå til «Innstillinger»

3. Endre passordet ditt (men la feltet «nåværende passord» stå tomt)

Til slutt ber vi deg være oppmerksom på at denne slettingen kun påvirker vår tjeneste og våre servere. Hvis du har kjøpt et Premium-medlemskap via Android/iOS-butikken, må du ta kontakt med dem dersom du ønsker å endre eller få fjernet informasjon de har (f.eks. stoppe fornyelsen av Premium-abonnementet).