LEV MED LIDENSKAP, IKKE ANGER!

Det er ditt liv, og det er ganske enkelt for kort til å sløse bort. Spør deg selv; Når er neste gangen jeg skal føle meg LEVENDE? Når opplevde du sist at hjertet hoppet av spenning? Når kjente du sist sommerfugler i magen? Sjansene er store for at det er lenger siden enn du kan huske. Det er på tide å slutte å leve med anger og begynne å leve med lidenskap. Ikke la enda en sjansegli gjennom fingrene.

Dating
Dating Nær Deg!

PERSONER NÆR DEG!

Få fullt utbytte av Victoria Milan opplevelsen! Vi viser deg andre medlemmer som er nær deg. Geografisk sett er dette omtrentlige plasseringer, noe som sikrer din anonymitet, samtidig som du får kontakt med andre.

SLUTT Å SLØSE BORT TIDEN

Victoria Milan har en regel; Ikke noe tull. Ingen av våre medlemmer har tid eller lyst til å bli med på å "lekedating". Vi bygger på et samfunn med ÅPENHET, DIREKTE og ÆRLIG. Våre brukere forventer det samme. KJENN DEG FRI til å være direkte om hva du ØNSKER og hva du IKKE ØNSKER.

FAQ

1. Er det sikkert?
Sikkerhet og trygghet er #1 for Victoria Milan. Victoria Milan oppfyller alle GDPR-vilkår og følger de strengeste reguleringer. Vi bruker 256-bit kryptering, de mest pålitelige nettjenester, og SSL for å holde våre brukere sikre! Les mer her!
2. Finnes det medlemmer i mitt område?
Med over 6 millioner brukere bare i Europa, kan du enkelt finne en match nær deg, eller når du er på reise. Våre mest populære land per capita er: Norge, Danmark og Sverige.
3. Er det ekte kvinner?
Over 30% av nye brukere hos Victoria Milan er kvinner, og forholdet mellom menn og kvinner er 1:1. Victoria Milan er 100% gratis for kvinner. Man kan registrere seg og utforske fritt, men kvinner må abonnere for å kunne kontakte andre kvinner de liker.
4. Jeg har ikke vært på datingmarkedet på lenge.
Ikke bekymre deg om du ikke har vært i forhold på lenge og er ute av trening når det kommer til idating. De fleste brukere er i samme båt som deg! Men vil du oppdatere deg, kan du se vår Top 6 Tips for Menn, eller Top 6 Tips for Kvinner hos victoria Milan som er skrevet av ekte brukere!
5. Jeg er ny på online dating
Du trenger ikke å bekymre deg om du er ny på online dating. Victoria Milan er utformet spesielt med tanke på brukervennlighet, enkelt navigering, og enkelt å forstå. Men vil du komme deg raskt i gang, kan du lese våre Top 6 Tips for Menn, eller top 6 Tips for kvinner hos Victoria Milan som er skrevet av ekte brukere!
6. Hvordan bekytter dere min identitet?
Victoria Milan har ikke tilgang til ditt sosiale nettverk. Vi tilbyr også en tilpasset "photo wizard" som lar deg endre dine bilder for å gjøre de mer diskre. I tillegg er det mulig å lage et privat fotogalleri som du kan gi, eller ta bort adgang til som du selv ønsker.
7. Er det bare for gifte og folk i parforhold?
Victoria Milan tilrettelegger for alle som søker diskresjon, åpenhet, og et ikke- dømmende brukerbase. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til personer som søker en affære, trekanter, kinky dating, swingers osv.

Dating attester

"....Reddet ekteskapet mitt...."

"Victoria Milan reddet ekteskapet mitt! Nå har jeg et fantastisk sexliv, et kjærlig, omsorgsfullt og lykkelig liv med min kjære ektemann" - Stine (39), Trondheim

"...Savnet oppmerksomheten og spenningen..."

"Etter å ha blitt med Victoria Milan så har jeg fått et helt nytt liv og jeg elsker hvert eneste minutt! Alt er perfekt nå! Takk Victoria Milan!" - Daniel (45), Moss

"...jeg fikk et nytt liv...."

"Etter å ha følt meg ensom i mange år så er jeg nå tilfreds! Jeg ble medlem og etter bare noen uker så datet jeg igjen! Takk Victoria Milan!"- Lisa (39) Oslo