VictoriaMilan

GJØR LIVET LEVENDE - HA EN HEMMELIG AFFÆRE

NORGES STØRSTE DATING FOR
HEMMELIGE 🔥 SIDESPRANG

Utformet for gifte og de i parforhold
Garantert privatliv og diskresjon
Anonym profil med Anonymitetsverktøy
Bekreftede profiler – kontrollert miljø
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Anonyme medlemmer
norsk bokmål ▾

GJØR LIVET LEVENDE - HA EN HEMMELIG AFFÆRE

NORGES STØRSTE DATING FOR
HEMMELIGE 🔥 SIDESPRANG

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
, ,
Anonyme medlemmer
Utformet for gifte og de i parforhold
Garantert privatliv og diskresjon
Anonym profil med Anonymitetsverktøy
Bekreftede profiler – kontrollert miljø
SOM SETT PÅ:
ANONYMITET ER DET VIKTIGSTE PÅ VICTORIAMILAN
plan cul
  • Garantert privatliv og diskresjon
  • 256-biters SSL-sikkerhet på toppnivå
  • Gjør profilen anonym med våre anonymitetsverktøy
femme mariée infidele

Personer nær deg!

Få fullt utbytte av Victoria Milan opplevelsen! Vi viser deg andre medlemmer som er nær deg. Geografisk sett er dette omtrentlige plasseringer, noe som sikrer din anonymitet, samtidig som du får kontakt med andre.

53% / 47%
forholdet mellom kvinner-menn
På grunn av våre trygge rammer, har vi en sunn, balansert ratio mellom menn og kvinner på VictoriaMilan.
Over 16.000
nye medlemmer hver dag
Siden 2010 har VictoriaMilan vokst til den største internasjonale nettsiden for anonym dating.
Reis & Finn
medlemmer overalt
Nyt en diskret date med personer fra alle slags steder (og uansett nasjonalitet) – ikke bare i nærheten av der du befinner deg!
20.000+
folk matcher hver dag
På grunn av våre avanserte søk & matching system, kan du enkelt finne den perfekte daten.

Spesielt utformet for mennesker i parforhold og gifte som ønsker en affære

Victoria Milan er en ny europeisk datingside for gifte og personer i parfohold. Siden har flere millioner ekte brukere som er ute etter hemmelige affærer.

Uansett om du er ute etter en uskyldig og vennlig nettflørt, et uforpliktende one-night stand, eller en langsiktig affære, så garanterer Victoria Milan et trygt, anonymt og konfidensielt nettmiljø for dette.

Søk etter og finn kontakt med tusenvis av gifte mennesker og personer i parforhold fra hele Europa og Skandinavia. Våre medlemmer er akkurat som deg; de er ute etter å gjenoppleve den magiske følelsen.

logo

VÅRT oppdrag

er å hjelpe deg med å finne en 100% likesinnet og lidenskapelig elsker – samtidig som vi beskytter ditt ekteskap/forhold og dine elskede!

Føler du deg fanget i et monotont og følelsløst ekteskap, hvor alle dager er like?

Er du i en situasjon hvor det føles mer som om du og partneren din er venner fremfor et romantisk par? Dreier livet ditt seg om arbeid, barnepass og å gjøre kjedelige hverdagsoppgaver?

Mangler du den spennende og lidenskapelige intimiteten du ønsker og fortjener? Fantaserer du stadig etter noe bedre?

Noe som gir deg spenning? Du føler at du sitter fast, uten helt å vite hvordan du kan foreta en livsendring...

Sannheten er at du ikke er alene; millioner av menn føler det på samme måte.

Men du fortjener at dine behov møtes. Du fortjener lidenskap og spenning.

Du fortjener å være lykkelig.

Fakta er: Livet er kort, og du ønsker ikke å kaste det bort ved å ha det kjedelig og å konstant være ulykkelig.

Se for deg et lidenskapelig & diskret hotellmøte med en ny elskerinne hver uke....

Se for deg hvor spennende det ville være å finne en affære nær deg, med noen i samme situasjon som forstår hva du går gjennom og søn ønsker det samme som deg? Se for deg å ha en vakker og elskerinne som du møter hver uke for et diskret og lidenskapelig hotellmøte? En elskerinne som gjør alt din kone nekter å prøve?

Eller tenk på rushet ved å ha spennende og hyppige møter med en annens lekre og utilfredse kone...kanskje i en elegant bar? Se for deg et lidenskapelig og diskret møte med noen du lyster på... hvor mye glede og spenning ville ikke det gi deg? Eller kanskje du trenger enda større variasjon og enda mer spenning. Se for deg å ha 3 elskerinner... en for mandag, en for torsdag og en for lørdag...

Uansett hva du ønsker - om det er en uskyldig nettflørt eller en lidenskapelig affære - så fortjener du det… og hos Victoria Milan finner du nettopp dette. Så ta turen innom og se om du kvalifiserer for Victoria Milan og start eventyret ditt i … Så ta turen innom og se om du kvalifiserer for Victoria Milan og start eventyret ditt i Din by allerede i morgen!

Redd for å bli avslørt?

Kanskje du tenker at:
"Dette er risikabelt. Jeg ønsker ikke å bli tatt!
Kanskje noen kjenner igjen bildet mitt..."

Slik hjelper Victoria Milan deg med å forbli trygg & diskré

Verktøy For Bilderedigering

Vi har gjort det enkelt å skjule ansiktet ditt med et innebygget maskeringsverktøy. Du kan også skjule detaljer du ikke ønsker at andre skal kunne se. Du kan gjøre bildet ditt uklart eller legge til en svart boks eller en av våre pirrende masker.

Anonyme brukernavn

Vi tillater ikke bruk av hele eller deler av ditt ekte navn på din profil. Du er nødt til å velge et 100% anonymt brukernavn som ikke kan kobles til identiteten din.

Ingen sosiale medier

Victoria Milan kan ikke kobles sammen med sosiale medier slik som hos mange andre populære datingsider.

Panikk-knapp

Vi har utviklet en Panikk-knapp som alltid er tilgjengelig og vil ta deg til en uskyldig nettside hvis du trenger å forlate siden vår lynraskt.

Ikke-sporbar Identitet

Vi krever ingen personlig informasjon for å opprette en profil. All informasjon du oppgir behandles med førsteklasses sikkerhet og hemmelighold.

Autologout™

Vårt smartsystem vet hvor lenge du har vært inaktiv. Hvis du glemmer å logge ut gjør vi det automatisk for oss så ingen andre kan bruke profilen din

Victoria Milan vil vises på bankutskriften min!

Victoria Milan vil ikke dukke opppå bankutskriften din! Vi endrer navnet på utskriften jevnlig, så du kan være trygg på at du ikke blir fersket av din partner.

Men er det ikke umoralsk?

6.2 millioner mennesker tar ikke feil...

Kanskje du tenker at dette er umoralsk og at det føles feil å bedra partneren din på denne måten.

Visste du at 80% av de tidlige samfunn var polyamorøse (flere partnere), fremfor monogame?

Mennesker utviklet seg til å være 'sosialt monogame', noe som betyr at vi velger én partner som vi former et bånd med mens vi fortsatt har et ønske om andre sexpartnere.

David P. Brash, professor ved University of Washington og forfatter av flere bøker om sex, utvikling og utroskap sier at "Vi har ikke et naturlig grunnlag for å være monogame. Det å være monogam er et relativt nytt sosialt påfunn. Menn og kvinner har begge anlegg for å søke etter flere seksualpartnere, av flere biologiske grunner."

Dermed oppstår spørsmålet: Er det på tide å forkaste, eller i det minste revurdere, det å være monogame?

Og hvis partneren ikke vet om affæren din, vil hun heller ikke bli såret av den. Du sårer kun partneren din hvis du blir tatt, og det er derfor vi hjelper deg med å forbli trygg og anonym.

Realiteten er at man kun har ett liv, og man fortjener å være lykkelig. Hvis dine behov ikke møtes i ditt nåværende ekteskap/forhold, så er du nødt til å gjøre noe med det.

Og hos Victoria Milan setter du grensene dine selv, enten du er ute etter en uskyldig nettflørt eller en lidenskapelig og affære...

Start med uskylding chatting og nettflørting og se hvor det leder deg... Finn noen som kan tilfredsstille dine behov og få deg til å føle deg levende igjen...

Finn tilbake til lidenskapen, spenningen og romantikken igjen, uten å skille deg fra kona/mannen din.

ALLE GJØR DET: Sjokkerende forskning viser at 50% er utro

Damer

Mann

Forskning viser at 50% av mennesker i ekteskap eller forhold er utro mot sine partnere - men hold det hemmelig. Og i motsetning til hva mange tror, så er kvinner akkurat like mye utro som menn. 53% av kvinner i ekteskap/forhold bedrar sin partner, sammenlignet med 54% av menn. Grunnen til at så mange er utro mot partneren sin er åpenbar.

Vi har alle visse emosjonelle behov, og hvis disse ikke møtes av partneren vår søker vi naturligvis etter andre måter å fylle disse på. Den beste måten for å fylle dine emosjonelle behov og ønsket ditt for variasjon er å ha en hemmelig affære med en likesinnet kvinne i et ekteskap/forhold. Og det å ha en hemmelig affære betyr ikke at du trenger å forlate ditt nåværende forhold. Hemmelige forhold er ment å være i tillegg til ditt eksisterende forhold, ikke å erstatte det. Forholdet skal fylle tomrom som eksisterer med din nåværende partner.

Du trenger ikke å lide lenger. Hvis du ikke får det du er ute etter i ditt nåværende forhold, så finner du det hos VictoriaMilan. Hva venter du på?

Hemmelige affærer er ikke så uvanlig som du tror...

Brad Pitt med Angelina Jolie

Donald et Ivana Trump

Prince Charles med Camilla Parker Bowles

Arnold Schwarzenegger med Mildred Baena

Marilyn Monroe og JFK

Forskning viser:
Ulykkelige ekteskap/forhold ødelegger din fysiske og emosjonelle helse

Forskning viser at et ulykkelig ekteskap ødelegger din fysiske og emosjonelle helse. Likevel ender de fleste opp med å akseptere det, og å bli likegyldig og deprimert uten håp om endring. En hemmelig affære som gir spenning og lidenskap kan være sunt for deg – både mentalt og fysisk. En hemmelig affære kan også gjøre deg mer selvsikker og utadvent; mer engasjert og mer livlig. Du har kun ett liv, og du er ikke nødt til å bruke det på å være ulykkelig og usunn, helt uten lidenskap, spenning og romantikk. Dette er ikke hva du er ute etter, og du fortjener mer. Med VictorioMilan kan du ha en lidenskapelig og hemmelig affære så tidlig som i morgen. Trykk nedenfor for å se om du kvalifiserer for VictoriaMilan og finn din hemmelige affære...

Er ikke slike nettsider full av falske profiler eller boter?

Kanskje du tenker at "datingsider er fulle av boter og falske profiler"?

Hos Victoria Milan er alle profiler og bilder verifiserte

Vi slipper ikke inn hvem som helst

Hos Victoria Milan verifiseres alle profiler og bilder. Vi har tusenvis av ekte profiler registrert av ekte mennesker. Vi tillater ikke falske profiler og vi oppfordrer alle medlemmer til å rapportere profiler de mistenker er falske. Slik kan vi undersøke nærmere og slette falske profiler.

Det er et overvåket samfunn

Alle medlemmer kan enkelt rapportere mistenkelig oppførsel og profiler gjennom ikonet "rapporter denne brukeren" som finnes på alle profiler. Alle brukere som bryter våre Bruksvilkår blokkeres ummidelbart (IP, e-post etc.).

82% av våre medlemmer sier de bruker Victoria Milan som et alternativ til skilsmisse

Hvis partneren din ikke fyller dine emosjonelle behov, så har du 4 valg...

Skilsmisse/å gå fra partneren (du mister livspartneren din og kan negativt påvirke forholdet du har til dine barn)

Fikse ekteskapet ditt Gjennom terapi (dette krever at både du og partneren din er motivert for å delta og foreta en endring)

Utroskap (ha en hemmelig affære med en likesinnet mann/kvinne i et ekteskap/forhold som vil tilfredsstille dine behov og deg livsgnisten tilbake igjen!)

Avstå/lide (fortsett å leve utilfreds og miserabel)

Hvordan kan du bruke VM som et alternativ til skilsmisse? Det å skille seg fra partneren din kan ha en negativ påvirkning på familien og livet ditt. Og hva med de positive sidene av ekteskapet ditt? Du mister disse også... Hvis du ikke skiller seg fra partneren som ikke tilfredsstiller dine behov og du hele tiden har problemer, hva kan du gjøre? Lide og fortsette å leve et utilfreds liv?

Du trenger ikke det...

Hos VictoriaMilan kan du delta i harmløs og diskret nettflørting, eller så kan du hoppe inn i en hemmelig affære med en annen manns sexy og forførende kone, som også sliter med de samme problemene som deg... På denne måten er du i stand til å møte dine emosjonelle behov og endelig føle spenning og lidenskap igjen. Alt dette mens du beholder de positive sidene i ditt nåværende forhold. Du vil oppleve nyfunnet lykke, spenning og lidenskap som vil forbedre ekteskapet ditt. Tusenvis av våre medlemmer opplever allerede fordelene ved en hemmelig affære: nå kan du gjøre det samme. Trykk nedenfor for å se om du kvalifiserer for Victoria Milan og finn din hemmelige affære...

Takk Victoria
Catherine & Leo

Nice, Frankrike

Fernanda & Aarón

Granada, Spania

Cláudia & Lucas

Salvador, Brasil

Vera & Josef

Brno, Tsjekkia

Par i ulykkelig ekteskap fant
ekte kjærlighet hos Victoria Milan

Et par sendte et takkebrev fra bryllupet deres. Paret fant hverandre gjennom VM. De satt begge fast i ulykkelige ekteskap, og de visste knapt hva ekte kjærlighet var. Da de startet sin affære oppdaget hva de manglet i sine respektive ekteskap, og innså at de nå følte ekte kjærlighet for første gang. De endte opp med å gifte seg og takket VM for å ha gjort dette mulig.

Hvorfor du burde velge Victoria Milan fremfor andre

Hook up-apps
Generelle datingsider
Panikk-knapp: Vi har utviklet en Panikk-knapp som alltid er tilgjengelig og vil ta deg til en uskyldig nettside hvis du trenger å forlate siden vår lynraskt.
Verktøy For Bilderedigering: Vi har gjort det enkelt å skjule ansiktet ditt med et innebygget maskeringsverktøy. Du kan også skjule detaljer du ikke ønsker at andre skal kunne se. Du kan gjøre bildet ditt uklart eller legge til en svart boks eller en av våre pirrende masker.
Ikke-sporbar Identitet: Vi krever ingen personlig informasjon for å opprette en profil. All informasjon du oppgir behandles med førsteklasses sikkerhet og hemmelighold.
Autologout™: Vårt smartsystem vet hvor lenge du har vært inaktiv. Hvis du glemmer å logge ut gjør vi det automatisk for oss så ingen andre kan bruke profilen din
ChatExpire ™: La dine chatmeldinger utløpe når du har lest dem, eller etter X sekunder eller X minutter – noe som gjør at meldinge er ikke-sporbare og affæren din er trygg.
SSL-kryptering: Vi tillater ikke tilgang til din profil, dine data og dine meldinger fra tredjeparter. Vi sørger også for at medlemskapet ditt aldri vises på bankutskriftene dine.
Tips & råd: Vårt team med utroskapseksperter guider deg gjennom hele reisen din hos VictoriaMilan, steg-for-steg. Vi er der for deg når du registrerer deg og hvis du skulle trenge veiledning ved et senere tidspunkt.
Anonyme brukernavn: Vi tillater ikke bruk av hele eller deler av ditt ekte navn på din profil. Du er nødt til å velge et 100% anonymt brukernavn som ikke kan kobles til identiteten din.

Finn en HEMMELIG affære og få tilbake
livsgnisten igjen...

100% konfidensielt
& anonymt

Vi vet at ekteskap og affærer er delikate, og at anonymitet er det absolutt viktigste når man registrerer seg for nettsider for affære online. Som medlem hos VictoriaMilan er du 100% anonym. Vi krever ikke, og vi godtar ikke, sensitiv personinformasjon som kan identifisere deg. Dette inkluderer ditt navn, din adresse og ditt telefonnummer. Det er enkelt! Bare lag et oppdiktet brukernavn og en anonym e-post hos sider som f.eks Hotmail.com, Yahoo.com eller Gmail.com og kom i gang! Da kan du begynne jakten og endre ditt liv for alltid. Bli kjent med interessante medlemmer og del mer personlig informasjon når de har vunnet tilliten din, i et tempo du er komfortabel med.

Verifiserte profiler & bilder

Victoria Milan har tusenvis av ekte profiler registrert av ekte mennesker, mest sannsynlig i nærheten av deg. I motsetning til mange andre lignende nettsider går det ikke an å opprette falske profiler her. Vi er en ekte datingside med millioner av ekte mennesker, og det er vi stolte av. Vi tillater ikke falske profiler og vi oppfodrer alle medlemmer til å rapportere profiler som de mistenker er falske, slik at vi kan undersøke og slette disse.

Flørt online eller start en affære; du setter grensene...

Hos Victoria Milan setter du selv grensene for hvor langt du ønsker å ta det, uansett det er en uskyldig nettflørt eller en hemmelig affære. Ønsker du å flørte på nett med likesinnede menn/kvinner i ekteskap eller forhold? Opprett en diskret profil og begynn jakten i dag. På utkikk etter noe mer?

Lyst på et lidenskapelig møte eller hemmelige hotelltreff med en annen manns sexy kone? Eller er du ute etter lidenskapelige og spennende stevnemøter eller romantiske affærer med noen andres ektemann? Da har du kommet til rett sted. Opprett en anonym profil og start jakten i dag...

Dette kan være deg på et privat og lidenskapelig hotellmøte i Din by!

Føler du deg ulykkelig og utilfreds i forholdet ditt? Er du sjalu på dine single venner som får all moroa? Føler du at du mangler lidenskap, romantikk og spenning i livet? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, så er Victoria Milan for deg.

Se for deg hvor spennende det ville være å finne en hemmelig med noen i en lignende situasjon som deg selv, som forstår deg og ønsker de samme tingene.

Et spennende møte med en annens kone? Et privat og dampende hett hotelltreff med en annen persons mann?

Se for deg ditt neste eventyr i Din by i dag!

Reise verden rundt? Finn diskrete intime forhold overalt i hele verden!

Hos VictoriaMilan kan du ha en diskret affære med mennesker fra alle slags steder (og nasjonaliteter) – ikke bare de i nærheten!

Flørt online eller start en affære; du setter grensene...

Ta med deg VictoriaMilan overalt. Tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store.

Norges #1 dating for gifte & samboende

Norges største nettsted for dating mellom gifte og personer i forhold

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
, ,

Anonyme medlemmer

Utformet for gifte og de i parforhold
Bekreftede profiler – kontrollert miljø
Anonym profil med Anonymitetsverktøy
Garantert privatliv og diskresjon