Sexy swinging bølge skyller over europa

Sexy swinging bølge skyller over europa

11 april 2017 En swinging bølge skyller over det europeiske kontinentet, deling av de mest intime og erotiske øyeblikkene med sin langtidspartner, har blitt en ny sexy sensasjon i følge en undersøkelse gitt ut i dag.

Read More
6 av 10 menn vil ha partnere uten parfyme i senga

6 av 10 menn vil ha partnere uten parfyme i senga

21 mars 2017

En ny undersøkelse har avslørt at mens parfyme spiller en rolle i å tiltrekke elskere til hverandre, så foretrekker majoriteten av menn som har affærer at elskeren lukter naturlig, mens kvinner er like glad i parfyme som naturlig lukt. Det viser seg at dette kan være tegn på at partneren din har en affære.

Undersøkelsen er utført av Victoria Milan, en dating nettside for gifte og personer i forhold som ser etter en affære, spurte 5807 av sine utro medlemmer fra 10 land for å avdekke hvilke preferanser personer har når det kommer til lukten av elskeren sin.

Både menn og kvinner har sterke meninger om hvilken parfyme de vil elskeren sin skal bruke, helt ned til det eksakte merket. Men når det kommer til de mest intime øyeblikkene på soverommet ønsker 62.1% av menn og 53.3% av kvinner at elskeren sin skal lukte naturlig.

Både menn og kvinner i Danmark stemte sterkt for å ha en naturlig lukt i sengen sin. Hele 64.3% av kvinner og 58.6% av menn sier at parfyme ikke har noe på soverommet å gjøre.

Svenske kvinner, på den andre siden, kan gå begge veier, med bare 1% fler som foretrekker parfyme i senga (51%). Norske kvinner (51.9%) er enige med svenske kvinner i at en mann med parfyme er hot i senga.

56% av spanske kvinner foretrekker en sexy parfyme. Unntaket på regelen er kvinner fra land som Frankrike, Sverige, Belgia, Spania, Norge, Polen og Nederland, disse kvinnene foretrekker å lukte parfyme under de heiteste øyeblikkene bak lukkede dører.

Når det kommer til valg av parfymer foretrekker majoriteten av menn (34.2) at kvinner bruker en parfyme med blomsterlukt, mens 42.4% av kvinner nyter menn med en sporty duft. 24.7% av kvinnene vil at mannen skal lukte sterkt, mens 22.9% blir tent av fruktig lukt. Den minst populære lukten for menn er blomsterduft, bare 10% av kvinnene som stemte på dette som sexy. Hos kvinner er blomsterduft den mest sexy, etterfulgt av en fruktig lukt (32.3%). Sporty (22%) fikk nesten en femtedel av stemmene, og krydrede dufter fikk bare 15.5% av stemmene.

Majoriteten av nasjoner er enig om at en blomstrete duft passer kvinner og at en sporty duft er perfekt for en mann. I Finland derimot er det litt anderledes, majoriteten av finske menn (42.3%) vil at kvinnene deres skal lukte fruktig.

Undersøkelsen presenterte elskere med en seleksjon av 25 toppselgende parfymer fra anerkjente internasjonale merker for å oppdage hva som tenner folk mest.

Merkene som gjør det best når det kommer til sexy dufter, som skaper dufter som sår det første frøet av tiltrekkning er Abercrombie and Fitch, med en femtedel av menn som sier de vil kaste alt de har i hendene for en kvinne som har på seg merkets signatur duft, og 20.8% av kvinnene sier at menn som har på seg Hugo Boss er uimotståelig.

Franske menn og kvinner foretrekker ikke overraskende dufter fra Dior, 57.1% av kvinnene og 27.3% av menn i frankrike sier parfymer fra Dior er mest sexy.

menn vil ha partnere uten parfyme i senga

Amerikanere blir også tent av et amerikans merke, 30% av kvinnene og 23% av mennene har stemt Abercrombie and Fitch som den mest sexy duften på markedet.

Sjokkerende nok så har belgiske menn og kvinner også stemt Abercrombie & Fitch parfymer som de mest sexy duftene, hele 62.5% av kvinnene og 26.9% av mennene som sier de elsker Abercrombie & Fitch parfymer.

Read More