Hvis Gud lagde den perfekte kvinnen

Ville hun ha øyne fra Ungarn, et Tsjekkisk ansikt, en Finsk rompe, Danske bryster, Sveitsiske hender, Polske bein og Spanske lepper

30 may 2017

Hvorfor være en rompe, bryst eller bein mann når du kan få alt? Et nylig prosjekt har funnet ut av hva som trengs for skape den perfekte kvinnen, etter å ha spurt kvinner fra hele verden hva de tror er deres aller beste kroppsdel.

Victoria Milan, en datingside for gifte og samboende som ser etter en affære har laget konseptet og har spurt mer enn 5 millioner av sine medlemmer fra hele verden hva de tror er deres mest sexy kroppsdel og har brukt resultatene til å skape den perfekte virtuelle kvinnen.

De beste kroppsdelene kommer fra europa, hun har vakre øyne fra Ungarn, et pent Tsjekkisk ansikt, en trent rompe fra Finland, overdådige Danske bryster, fine Sveitsiske hender, lange Polske bein og store Spanske lepper.

Hvis du mener at øynene er vinduene inn i sjelen, bør du reise til Ungarn, Belgia og Hellas, der vil de lokale sjarmere deg med sine vakre øyne. Med vakre lange vipper og perfekte formede øyenbryn, fargen og formen på øynene deres vil smelte deg helt.

perfect woman

Kvinner fra Tsjekkia, Sverige og Nederland har de søteste ansiktene, med høye kinnbein, definerte kjevelinjer og den viktige symetrien.

Jenter fra Finland, Norge og Romania har blitt inspirert av Kim Kardashian og J.Lo, og har tydeligvis gjort knebøyene sine. De er stolte av å kunne si de har de beste rumpene i Europa. Dra til hvilken som helst av disse landene så kommer du til å få en nyfunnet takknemlighet for at store rumper har fått den oppmerksomheten de har de siste 15 årene.

For lange, fine bein med myk og skinnende hud som du ville gått hundre mil for, bør du ta en tur til Polen, Irland eller Sør Afrika. Pass på å bestille turen til sommermånedene når miniskjørt og de korteste shortsene vil være klesplagget for dagen.

De som jakter på store fagre bryster vil finne gull i Danmark, Storbritannia og Tyskland der kvinnene sine naturlige former nesten har gjort push-up bh’er unødvendig, med sine eksepsjonelle størrelser og former.

Store, myke lepper som er laget for kyssing vil du finne i Spania, Frankrike og Italia. Kombinert med den brennende lidenskapen kvinner fra disse landene er kjent for, vil det alene være unnskyldning nok for å reise dit.

For fine hender, ta en tur til Sveits, Østerrike eller Slovenia hvor kvinner er kjent for å ta vare på de minste detaljene og streber etter perfeksjon. Ta en av disse velholdte hendene i en av dine og føl den kunstneriske og kulturelle siden av disse fine kvinnene.

Grunnlegger og administrerende direktør av Victoria Milan, Sigurd Vedal, sier at alle kvinner er vakre men den perfekte virtuelle kvinnen tar alle de mest sexy kroppsdelene fra hver av disse landene.

“Den perfekte virtuelle kvinnen ble laget av kvinner fra hele verden som vet hva som er sine sterkeste og vakreste kroppsdeler. Ved å sette sammen denne listen har vi kunnet se nærmere på hvor du bør reise for se det beste verden har og tilby. Så bare finn frem passet” sier Sigurd Vedal.