x
Passord styrke
x
Vennligst skriv inn din e-post adresse
Anonyme medlemmer
5 8 0 0 7 2 4

Diskré & uforpliktende møter for gifte & samboende

Victoria Milan er Norges #1 Destinasjon for Gifte & Samboende

Ekte profiler

Ekte personer betyr ekte profiler. Etter å ha matchet mennesker sammen i over 10 år har Victoria Milan blitt etablert med det samme integritetnivået som man forventer fra toppkvalitets nettsider.

Trygt & Sikkert

Trygghet og sikkerhet er første prioritet hos Victoria Milan. Våre eksperter på data og sikkerhet har opprettet et system som selv regjeringer kan misunne.

Bekreftede brukere

Medlemmer kan verifisere sin konto ved bruk av Facebook, telefonnummer, Google og lignende, noe som hjelper deg med å sikre autentisitet. Vår høye standard skaper ekte forbindelser med ekte personer.

100% anonyme profiler

Din profil er anonym for andre, noe som gir deg friheten til å uttrykke deg selv uten å føle deg hemmet.

Panikk knapp

Unngå at din partner overrasker deg midt i en online flørt. Trykk på panikk knappen og du vil raskt logges ut og en ny, nøytral nettside lastes inn.

AnonymousBlurTM

Ønsker du et profilbilde som forblir anonymt? Vår AnonymousBlur™ gjør bildet ditt uklart og ugjenkjennelig med bare et klikk.

Norges #1 App for Uforpliktende Møter

Hook-Up når som helst! Victoria Milan er nå tilgjengelig som en App i Apple App Store, Google Play. De samme utrolige funksjonene og den strenge sikkerheten - i en app!

Mennesker Nær Deg!

Få fullt utbytte av Victoria Milan opplevelsen! Vi viser deg andre medlemmer som er nær deg. Geografisk sett er dette omtrentlige plasseringer, noe som sikrer din anonymitet, samtidig som du får kontakt med andre.

Ha Uforpliktende Møter med Din Match i Dag!

"....Reddet ekteskapet mitt...."

"Victoria Milan reddet ekteskapet mitt! Nå har jeg et fantastisk sexliv, et kjærlig, omsorgsfullt og lykkelig liv med min kjære ektemann" - Stine (39), Trondheim

"...Savnet oppmerksomheten og spenningen..."

"Etter å ha blitt med Victoria Milan så har jeg fått et helt nytt liv og jeg elsker hvert eneste minutt! Alt er perfekt nå! Takk Victoria Milan!" - Daniel (45), Moss

"...jeg fikk et nytt liv...."

"Etter å ha følt meg ensom i mange år så er jeg nå tilfreds! Jeg ble medlem og etter bare noen uker så datet jeg igjen! Takk Victoria Milan!"- Lisa (39) Oslo

Over 6 millioner menn & kvinner ser etter et uforpliktende møte i kveld. REGISTRER DEG GRATIS!

Victoria Milan Opplevelsen - uforpliktende møter, ekte sikkerhet, ekte forbindelser

Passord styrke