Kvinner er raskest utro i disse 5 landende

Victoria Milan, en ledende datingside for voksne i forhold på jakt etter en affære, avslører resultatene av deres undersøkelse angående hvor lang tid det tar før en nygift kvinne er utro. De navngir de 5 landene hvor kvinner raskest velger å være utro mot sin mann, og diskuterer årsakene bak hvert lands utfall.

Read More
Hvordan best holde utroskapet hemmelig?

Hvordan best holde utroskapet hemmelig?

Du har tenk på det lenge nok nå og du har endelig bestemt deg for at du definitivt vil ha en affære. Eller så er du midt i affæren allerede, og du finner det vanskelig å holde det skjult fra partneren din. Kanskje er du lykkelig i ekteskapet men du ønsker litt spenning i livet, så unngå skilsmisse rettsak og hold det diskré med vår hjelp. Victoria Milan vet de beste måtene å være diskré og fortsatt kunne oppleve spenning og lidenskap, uten å bekymre seg for å bli tatt.

Read More
Monogami – Er det egentlig bra for oss?

Monogami – Er det egentlig bra for oss?

I fjor gjorde New York Times spaltist, Ross Douthat, en modig forutsigelse om fremtidens ekteskap i USA. Han foreslo at ifølge den stigende kurven på amerikanere som aksepterer åpne forhold, vil polygame ekteskap være legalisert innen 2040.

Read More