Ikke røykere vil mer sannsynlig tenne opp en røyk etter sex

En sigarett etter sex, eller “orgasme sigaretten” har lenge vært glamorisert over hele verden, og en nylig studie har vist at flertallet av folk som tar opp et tobakksprodukt etter klimaks, ikke er vanlige røykere.

Studien er utført av Victoria Milan, en datingside for gifte og samboende som ser etter en affære. Victoria Milan så på røykevanene til 7.064 av sine aktive medlemmer fra 17 land for å se hvem som røyker regelmessig etter sex, og hvem fyrer opp en fordi det er en spesiell anledning. Flere ikke-røykere enn røykere fra 10 av de 17 landene liker å fyre opp etter sex.

Franske elskere er kjent for sine åpne og lidenskapelige forhold, og 12,7% av dem fyrer opp en sigarett etter klimaks som en vane fordi de er røykere. Ytterligere 22,1% er ikke-røykere, men vil fyre opp en fordi røykingen er dristig og gir mer glede.

I Polen røyker 19,8% regelmessig og nyter tobakksprodukter etter en hyrdestund med sine kjærester, mens god sex konverterer litt over en femtedel (20,4%) av polske ikke-røykere til fans av en luksuriøs røyk etter orgasme.

Litt under en femtedel av dansker (19,0%) vil inhalere tobakksprodukter etter intens samleie selv om de ikke er vanlige røykere. 17,4% av de som røyker til vanlig, sier de rutinemessig tenner enn opp etter sex.

I Nederland er det nesten like mange røykere (19,0%) og ikke-røykere (19,2%) som nyter en avslappende røyk etter å ha oppnådd klimaks.

En av ti (11,0%) svensker som røyker hengir seg til et tobakksprodukt etter en erotisk økt med sin elsker. Mens hele 18,6% av røykfrie svensker vil bryte reglene og nyte en røyk etter sex.

En femtedel av sørafrikanere (20,0%) er vanlige røykere og det å ta seg en sigarett eller lignende etter sex er vanlig praksis. I tillegg sier 18,1% av ikke-røykere at det er den ene gangen de vil hengi seg til en sigarett.

18,2% av spanjolene er vanlige røykere som tenner opp en med glede etter en dampende økt med sin elsker. På spesielle sexy anledninger sier 18,2% av spanske menn og kvinner at de unner seg et tobakksprodukt etter sex, selv om de ikke røyker til vanlig.

I Finland vil 16,1% fyre opp en sigarett etter sex med elskeren sin, fordi de er vanlige røykere. Men enda flere ikke-røykere vil ta ta seg en sigg etter orgasmen, 17,8% av finske folk innrømmer at røyking etter sex er sexy.

Bare over en fjerdedel (26,9%) av de menneskene har affærer i Tsjekkia, er rutinemessige røykere og vil ta en sigarett eller lignende etter sex. Røyk etter sex fenomenet nytes av ytterligere 17,6% som sier at de elsker å ta seg en sigg, men bare på soverommet.

En av ti (10,1%) av britiske innbyggere som nyter affærer er vanlige røykere og er ikke fremmede for tobakksprodukter etter en romantisk økt. Ytterligere 16,5% erklærer seg som ikke-røykere, men vil de vil tenne opp en etter sex, for å nyte følelsen enda mer.

11,9% av nordmenn som har affærer, vil ha nikotin mens de er naken som vanlig praksis, og ytterligere 16,1% sier at selv om de ikke er røykere, vil de slippe seg løs og ta seg en etter sex.

Irske elskere har ikke noe imot å tilføre en sigarett eller et lignende tobakksprodukt til sin soveroms rutine, 12,1% sier at det er normalt at de unner seg litt nikotin mens de får pusten tilbake, og 15% sier at de aldri rører tobakksprodukter med mindre de akkurat har hatt orgasme.

Tyskere er berømte for sin ordentlige holdning, og 16,5% holder det ikke hemmelig at røyking er avslappende og deilig etter sex. Bak lukkede dører med sine elskere, vil ytterligere 13,3% av tyskerne ta seg en røyk, selv om de ikke ville rørt det i deres vanlige liv.

I Belgia røyker 18,4% av de som nyter affærer regelmessig og de nyter gjerne en etter sexen. Ytterligere 13,1% av ikke-røykere vil ta seg en etter sex med sine elskere for å nyte den avslappende følelsen.

Mer enn en femtedel (22,7%) av italienske elskere bruker tobakksprodukter utenfor soverommet og røyker før og etter sex. Intense økter i italienske soverom krever ekstrem avslapping, og 13,4% av italienerne som har affærer vil bruke tobakksprodukter for å hjelpe dem slappe av.

Kanadiere bekjenner at røyking regelmessig er en vane for 13,7% av dem, men ytterligere 11,4% kan bli overbevist til å nyte avslappende tobakksprodukter etter hemmelig sex med sine elskere.

Bare 8% av de som har affærer i USA klassifiserer seg som vanlige røykere og røyker både i sengen og utenfor. En ekstra 9,8% sier at de elsker å nyte en sigarett eller lignende rett etter sex med sine elskere, selv om de aldri ville røyket i sitt vanlige liv.

Grunnlegger og administrerende direktør i Victoria Milan, Sigurd Vedal, sier at resultatene viser at røyking etter sex ikke er en avhengighet av nikotin, det er en avhengighet av glede.

Founder and CEO of Victoria Milan, Sigurd Vedal, said the results showed that smoking after sex isn’t an addiction to nicotine – it’s an addiction to pleasure.

“Vår studie viser at folk som anerkjenner viktigheten av å ha et aktivt og tilfredsstillende sexliv, ikke setter grenser på nytelse. Tobakksprodukter etter klimaks er virkelig den ultimate nytelseøkeren. Det slapper av kropp og sjel, er en annen ting som er delt mellom elskere, og hvis du er en ikke-røyker, gir det et ekstra lite spark til din affære. Ønsker vi ikke alle den forbudte frukten…? “Sier Sigurd Vedal.

Røyking etter sex Regelmessige røykere
FRANRIKE 22.1% 12.7%
POLEN 20.4% 19.8%
DANMARK 19.0% 17.4%
NEDERLAND 19.2% 19.0%
SVERIGE 18.6% 11.0%
SØR AFRIKA 18.1% 20.0%
SPANIA 17.4% 18.2%
FINLAND 17.8% 16.1%
TSJEKKIA 17.6% 26.9%
STORBRITANNIA 16.5% 10.1%
NORGE 16.1% 11.9%
IRLAND 15.0% 12.1%
TYSKLAND 13.3% 16.5%
BELGIA 13.1% 18.4%
ITALIA 13.4% 22.7%
CANADA 11.4% 13.7%
USA 9.8% 8.0%