5 ting du IKKE må gjøre når du har med deg en dame hjem!

Det kan virke overhvelmende om du først har funnet deg en dame som vil være med deg hjem. Her er det viktig å ikke drite seg ut på veien til døra og helst ikke etter det heller.

1) Ikke glem status på hjemmefronten

Først vil jeg spørre deg om en ting: Husker du hvordan det så ut hjemme hos deg når du dro ut for kvelden? Du skjønner hvorfor jeg spør. Ikke ta med deg en dame hjem hvis hun må klatre over gamle pizza-esker og råtne melkekartonger i gangen.

2) Ikke rot bort muligheten

Det finnes en gylden mellomting mellom å være deg selv og å oppføre seg for å imponere. Det er ikke et jobbintervju, så du trenger ikke skryte av alt du har fått til her i livet. Det er viktigere å fokusere tiden din på å flørte med dama du skal prøve å ligge med. Sørg derfor for å ikke miste muligheten på vei hjem!

3) Ikke vær for ivrig

Husk at dama allerede er hjemme hos deg. Nå er det bedre om du slapper av og kan nyte litt spenning mellom dere før det virkelig tar av. Det kan være enkelt for deg å få ståkuk når hun tar av seg t-shorta, men damer trenger ofte litt oppvarming – og det gagner deg å gi dem det!

4) Ikke bruk opp alle triksene dine på en gang

Selv om dama du har med deg hjem er byens mest kinky eksemplar, så betyr ikke det at du burde vise alt du har å by på første kvelden. Det kan jo faktisk hende du er så heldig å få knulle hun en gang til, og da er det fint å kunne ha noe å overraske med. Alt med måte, det viktigste er at du får noe ut av det og at hun får det også. Det kan faktisk også hende at for mye kan bli overhvelmende for dama med en gang.

5) Ikke vær en dust etterpå

Når du har fått det du vil ha og kvelden er over, så er det like viktig at du opprettholder en hyggelig stemning selv om du ikke lenger er like interessert i det. Det er ikke nødvendig å brenne bruer, og husk at det kan hende du har mulighet til å få et lite uforpliktende forhold med denne dama. Det er alltid lettere å få napp med en du møtte forrige helg hvis du oppførte deg anstending hele veien.

Disse små tingene kan virske selvfølgelig, men tror du virkelig at folk følger de likevel? Nei. Hadde alle menn gjort dette så tror jeg ikke vi hadde hatt det så vanskelig med å få oss et ligg. Det er viktig å ha litt folkeskikk sånn at man ikke gir et dårlig rykte til resten av oss;) Lykke til!