Elskeren må like Game Of Thrones

I dag følger alle slavisk med på tv-serier. Hvilke tv-serier man liker sier mye om personens humør, smak og interesse. Det påvirker til og med sjansene til å lykkes med å få en affære, i følge en undersøkelse blant utroskapsnettsiden Victoria Milans kvinnelige medlemmer.

Victoriamilan

De som vil lykkes på date bør se på Game of Thrones. Et klart flertall av kvinnene i undersøkelsen mener at datens tv-serie smak er svært viktig eller ganske viktig. Og den overlegent mest populære tv-serien er episke Game of Thrones.

  • Kvinner liker å prate på date. Liker man de samme tv-seriene øker sjansene for at man har samme slags humor og liker å snakke om de samme tingene, sier Sigurd Vedal, adm.dir. for Victoria Milan.

Mer enn hver tredje kvinne i undersøkelsen pleier å diskutere tv-serier på en date. Blant menn er tallene så høye som 63%. Samtidig er det vesentlig færre menn som synes det er viktig at man deler samme smak.

  • Game of Thrones er en veldig sexy tv-serie. Kanskje dette er noe av grunnen til at våre medlemmer snakker om tv-serien når de treffer en potensiell elsker eller elskerinne, sier Sigurd Vedal.

Hvor viktig er datens smak i tv-serier?

Kvinner:

Svært viktig - 12,2%

Ganske viktig - 45,1%

Uviktig - 42,7%

Menn

Svært viktig - 8,1%

Ganske viktig - 31,4%

Uviktig - 60,5%

Pleier du å diskutere tv-serien med din date?

Kvinner

Ja - 42,3%

Nei - 47,8%

Vet ikke - 9,9%

Menn

Ja - 63,4%

Nei - 27,2%

Vet ikke - 9,4%

Hvilken tv-serien vil du helst at din date liker?

Game of Thrones - 50,1%

Walking Dead - 19,2%

Greys Anatomy - 15,3%

Sons of Anarchy - 11,8%

Vikings - 3,6%

1 262 av Victoria Milans sine norske medlemmer har deltatt i undersøkelsen.