Hvordan ha «mild» kinky sex

Det er mange som ønsker å prøve kinky sex, og det finnes mye du kan prøve, og det trenger ikke å være på grensen av tortur.

Det er mye som går inn under kinky sex og du trenger ikke være redd for at det blir for mye, man kan begynne med det «snille».

sexKinky høres kanskje skremmende ut, men det har mange nivåer. Sex er noe som hele tiden utvikler seg og våre lyster utvikler seg og det er derfor vanlig å ville prøve nye ting. Men det er klart at man ikke trenger å gå rett på det mest kinky man kan komme på.

Begynn sakte og sørg for at du og partneren din er komfortable med situasjonen før dere har sex. Dere kan begynne med noen håndjern, et bind for øynene eller noen isbiter. Men dersom dere virkelig vil ha en opplevelse så kan dere gå litt lengre, ikke nødvendigvis smertefullt, men litt mer planlagt.

Prøv med sex-terninger. Man får kjøpt terninger med sexstillinger, instruksjoner og steder og når man kaster de så vil man få sine instruksjoner for hvordan sexen skal foregå. Som for eksempel doggy style i kjøkkenet, eller blåsing på erogene soner.

Man kan også ha rollespill. Dette kan være veldig spennende, for man får kanskje oppleve sin dypeste sexfantasi. Sett deg ned med partneren med et godt glass vin eller to og snakk om hvilke fantasier dere har og hva dere er komfortable med å prøve. Deretter er det bare å skaffe et kostyme, og leke seg!

Dere kan også ha sex på et sted dere ikke kunne tenkt dere å ha sex på. Det høres kanskje ikke ut som kinky sex, men det er en mild versjon av det. Ha sex i garasjen, på stuegulvet midt på dagen, i parken, i heisen, i bilen, mulighetene er endeløse.

Så kom deg ut av rutinen og lek deg hos Victoria Milan!