1

Opprett en profil 
(GRATIS & anonymt)

Velg et anonymt brukernavn som ikke kan identifiseres, og last opp et profilbilde. Et profilbilde gir deg 15 ganger mer oppmerksomhet enn en profil uten bilde!

Slik unngår du å bli gjenkjent:

Tips 1: Ikke oppgi identifiserende personpplysninger(navn, adresse, telefon osv.) når du oppretter profilen.

Tips 2: Last opp et bilde som ikke viser ansiktet ditt. NB! Unngå klær, smykker, sko osv som kan gjenkjennes.

Tips 3: AnonymousBlur™ gjør ansiktet ditt eller andre kroppsdeler på bildet ugjenkjennelige før opplasting.

Tips 4: Privat / Normal bryteren lar kontrollere hvilke medlemmer som får tilgang til å se bildene dine. Gi medlemmer du stoler på tilgang til privatbildene dine ved å sende de en PrivatNøkkel

2

Finn DIN affære basert på DINE grenser.

Som medlem av Victoria Milan® er det alltid DU som setter grensene.Og alle medlemmer er forpliktet til å respektere de når de kommuniserer med deg.

Enten du kun søker en nettflørt/web-affære, eller en affære i det virkelige liv, er du alltid velkommen som medlem i Victoria Milan®DITT valg, DINE grenser.

Avansert Søk
Victoria Milan®'s unike søkeverktøy lar deg effektivt finne medlemmer som passer deg best gjennom et bredt utvalg søksparametere. F.eks: alder, land, fylke, by, km fra deg, høyde, vekt, utseende, kroppstype, personlighet, interesser...og mer.

3

Kommunisér anonymt med medlemmer du liker.

Victoria Milan® tilbyr et bredt utvalg kommunikasjonsverktøy for at du enkelt og effektivt skal kunne kommunisere med interessante medlemmer:

Blunk: Blunk til medlemmer du liker ved å klikke på Blunk-ikonet på profilen til et medlem du liker. Et blunk er ofte det første steget selv om mange foretrekker å motta private meldinger.

Private meldinger: Send private meldinger til medlemmer ved å klikke på beskjed-ikonet vist på medlemmets profil, skriv inn meldingstekst og trykk "Send". Like enkelt som vanlig e-post.

M Messenger: Vår nye LIVE Messenger gir deg muligheten til å kommunisere live med andre medlemmer som er online. Alt du trenger å gjøre er å trykke på symbolet på profilen til medlemmet du vil snakke med, og du blir koblet opp umiddelbart!

Du kan chatte ved bruk av tekst eller snakke anonymt via hodetelefoner og mikrofon.

Victoria Milan®'s professjonelle team av utviklere jobber kontinuerlig med å utviklingen av effektive og morsomme kommunikasjonsverktøy. Vi har allerede flere nyheter på vei!