1

Opprett en profil 
(GRATIS & anonymt)

Velg et anonymt brukernavn som ikke kan identifiseres, og last opp et profilbilde. Et profilbilde gir deg 15 ganger mer oppmerksomhet enn en profil uten bilde!

Slik unngår du å bli gjenkjent:

Tips 1

AnonymousBlur™ gjør ansiktet ditt eller andre kroppsdeler på bildet ugjenkjennelige før opplasting.

Tips 2

Privat / Normal bryteren lar kontrollere hvilke medlemmer som får tilgang til å se bildene dine. Gi medlemmer du stoler på tilgang til privatbildene dine ved å sende de en PrivatNøkkel

2

Finn DIN affære basert på DINE grenser.

Som medlem av Victoria Milan® er det alltid DU som setter grensene.Og alle medlemmer er forpliktet til å respektere de når de kommuniserer med deg.

Enten du kun søker en nettflørt/web-affære, eller en affære i det virkelige liv, er du alltid velkommen som medlem i Victoria Milan®DITT valg, DINE grenser.

Avansert Søk
Victoria Milan®'s unike søkeverktøy lar deg effektivt finne medlemmer som passer deg best gjennom et bredt utvalg søksparametere. F.eks: alder, land, fylke, by, km fra deg, høyde, vekt, utseende, kroppstype, personlighet, interesser...og mer.

3

Kommunisér anonymt med medlemmer du liker.

Victoria Milan® tilbyr et bredt utvalg kommunikasjonsverktøy for at du enkelt og effektivt skal kunne kommunisere med interessante medlemmer:

Blunk

Blunk til medlemmer du liker ved å klikke på Blunk-ikonet på profilen til et medlem du liker. Et blunk er ofte det første steget selv om mange foretrekker å motta private meldinger.

Private meldinger

Send private meldinger til medlemmer ved å klikke på beskjed-ikonet vist på medlemmets profil, skriv inn meldingstekst og trykk "Send". Like enkelt som vanlig e-post. 

Victoria Milan®'s professjonelle team av utviklere jobber kontinuerlig med å utviklingen av effektive og morsomme kommunikasjonsverktøy. Vi har allerede flere nyheter på vei!