Vi tilbyr en rekke trygge betalingsmetoder. Du finner informasjon nedenfor om våre gjeldende alternativer (vær oppmerksom på at ikke alle metodene er tilgjengelig i alle land. Sjekk Medlemskap-siden og velg ønsket medlemskapspakke for å se hva som er tilgjengelig for deg).

Kortbetalinger

Vi godtar en rekke ulike korttyper: Visa, MasterCard, American Express og Discover. (Vær oppmerksom på at KUN disse korttypene godtas i hvert land). Utstedere av lokale kreditt- eller debetkort støttes dessverre ikke på siden vår). Navnet VictoriaMilan vil aldri vises på bankutskriften din – vi bruker et annet, anonymt navn.

Entropay (anses som kortbetaling)

Entropay er et forhåndsbetalt visuelt Visa-kort som du kan bruke på nett. Gå til https://www.entropay.com/ for å få det virtuelle kortet ditt på få minutter. Etter at du har registrert deg, kan du overføre penger fra bankkontoen eller andre kort til EntroPay-kortet. (De fleste store korttyper godtas). Nå kan du bruke ditt virtuelle Visa-kort til å handle på nett eller over telefon alle steder du ser Visa-logoen.

Paysafecard

Paysafecard er en kupongløsning. Skriv inn den 16-sifrede Paysafecard-PIN-en på nettsiden for å utføre en helt anonym betaling. Du kan kjøpe et Paysafecard i butikker. Angi postnummeret ditt på www.paysafecard.com for å se hvor nærmeste utsalgsted er.

Neteller

Neteller er en e-lommeboktjeneste. Du kan opprette en konto på https://www.neteller.com. Sett inn penger på NETELLER-kontoen din og bruk den hvor som helst, når du måtte ønske det.

Entercash

Entercash er en bankløsning på nett. Velg banken din og logg på Netbank for å utføre betalingen. Kontoen oppdateres umiddelbart etter betaling.

IDEAL

Ideal er en betalingsmetode i sanntid som bruker det samme miljøet som din banks nettplattform. Metoden har et høyt sikkerhetsnivå med godkjenning med to faktorer (2FA), som et tilgangstoken på forespørselsvar basert på brikken på bankkortet. Dessuten deles ikke sensitiv informasjon som f.eks. kredittkortnummer med detaljhandelen.

Google Play eller iTunes

Disse alternativene er tilgjengelig på mobile enheter. Hvis du betaler gjennom Google eller Apple, kan du bruke alle betalingsmetodene som leverandøren tillater for kjøp i app. Vær oppmerksom på at den automatiske fornyelsen knyttet til betalinger fra Apple ikke kan deaktiveres av kundestøtten vår. Hvis du ønsker å påse at medlemskapet ikke fornyes, kan du følge disse koblingene:

For iTunes https://support.apple.com/no-no/HT202039

For Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=no